Pertandingan Giveaway POLAROID!

Untuk menyambut kedatangan filem POLAROID ke pawagam di seluruh Malaysia – TGV Pictures dan BuzzPopTV menawarkan 10 pembaca Buzzpop.tv peluang untuk memenangi tiket filem dan hadiah bertemakan filem POLAROID!

*NOTA*: Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/1bfDFougQc5MWyck9

Setiap pemenang yang memenangi pakej ‘giveaway’ untuk filem POLAROID akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari Isnin, 21 Mei 2019. *NOTA*: Pemenang perlu membiayai kos penghantaran hadiah kepada alamat surat-menyurat mereka melalui perkhidmatan Pos Malaysia nanti.

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak TGV Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

“High school loner Bird Fitcher finds a vintage Polaroid camera that holds dark and mysterious secrets. She soon realizes that those who get their picture taken by it meet a tragic and untimely death.”


Sinopsis Filem POLAROID

Filem POLAROID yang diedarkan oleh TGV Pictures akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia bermula daripada 23 Mei 2019.

0 Shares:
You May Also Like
Read More

#POPTrivia – Kameo ANNABELLE Dalam Filem AQUAMAN!

#SoalanCepumas - Adakah ini bermaksud bahawa DC Extended Universe dan The Conjuring Cinematic Universe sebenarnya berkait? Bagaimanakah patung Annabelle keluar daripada kotak berkuncinya? Siapakah yang membuang Annabelle ke dasar laut? Adakah Ed Warren sebenarnya Putera Raja Orm? Adakah syaitan yang menginapi patung Annabelle akan berleluasa di Atlantis nanti?